Bakgrundsbild
Loanbuddy

Goodcash

3,3 av 5
Ränta
25,74 %
Belopp
5 000 – 50 000 kr
Effektiv ränta
28,96 % 
Löptid
1 år – 8 år
Uppläggningsavg.
0 kr
Kredituppl.
D&B
Aviavgift
0 kr/mån
Betalningsanm.
Accepteras
Direktutbetalning
Nej

Räkneexempel: Om du lånar 30.000 kronor med en återbetalningstid om 60 månader och följer avtalad plan kommer den effektiva årsräntan att uppgå till 29,00 % och den nominella fasta årsräntan till 25,74 %. Månadskostnaden kommer att vara 894 kronor och du kommer totalt att ha betalat 53.640 kronor

Betyg

Ränta

2,7 av 5

Den lägsta räntan som kan erbjudas hos Goodcash är medelhög; som lägst 25,74 %. Goodcash tillämpar en fast ränta. Dina möjligheter att påverka räntan är således begränsade.

Små belopp

4,0 av 5

Lånar du små belopp med en kort löptid hamnar den effektiva räntan på en genomsnittlig nivå.

Avgifter

5,0 av 5

Goodcash har ingen uppläggningsavgift och ingen aviavgift.

Krav

4,8 av 5

Vi känner inte till några inkomstkrav för att få låna pengar hos Goodcash. Även låntagare med betalningsanmärkningar kan få låna hos Goodcash. Däremot accepteras inte skulder hos Kronofogden. Åldersgränsen för att få låna hos Goodcash är 20 år, vilket är en något högre gräns än hos andra långivare.

Kundservice

2,1 av 5

Kundservice hos Goodcash har öppet i genomsnitt 8 timmar på vardagar. Kundservice har dock inte öppet på helger. Goodcash erbjuder inte direktutbetalning. Som mest kan du ansöka om att få låna 50 000 kr

Mer om Goodcash

Goodcash är en etablerad aktör på den svenska finansmarknaden, specialiserad på snabblån. De ägs av företaget PrioritetFinas. De tillhandahåller lån mellan 5 000 – 50 000 kr, med återbetalningstider på 1 år – 8 år. Hos Goodcash kan du alltid välja att betala av lånet i förtid utan någon extra kostnad.

Lånevillkor

Lånen hos Goodcash har en årlig ränta på 25,74 %. Vilket är en låg ränta jämfört med många andra snabblån. Goodcash utmärker sig med att trots sin relativt låga ränta inte ha några extra avgifter, såsom uppläggnings- eller aviavgifter. Deras lån erbjuder även flexibilitet i återbetalningsplanen, där kunderna har möjlighet att göra extra amorteringar eller lösa lån i förtid utan extra kostnader.

Ansökningsprocess

För att ansöka om lån hos Goodcash, fyllar man i ett digitalt forumär på deras hemsida och identifierarvia BankID. Ansökningar behandlas oftast samma dag, vilket gör processen effektiv. Därefter utbetalas pengarna inom 2 bankdagar.

Lån utan UC

Ett för många fördelaktigt drag hos Goodcash är att de inte använder sig av UC för kreditupplysning. Detta betyder att låneansökningar hos dem inte registreras hos UC och påverkar därmed inte kundens framtida kreditvärdighet vid vanliga lån med UC.

Innan du Ansöker

För att bli beviljad lån hos Goodcash måste ansökande uppfylla vissa grundläggande krav. Förutom en minimiålder på 20, är det viktigt att inte ha några skulder hos Kronofogden. Goodcash bedömer varje ansökan individuellt för att säkerställa en ansvarsfull lånehantering. De accpeterar även låntagare med betalningsanmärkningar.

Kundservice och Säkerhet

Goodcash prioriterar kundservice och säkerhet. De följer strikta regulatoriska riktlinjer och erbjuder en säker och pålitlig tjänst för sina kunder. Kundtjänst är tillgänglig för att hantera frågor och erbjuda support vid behov.

Vanliga frågor

Hur mycket kan jag låna hos Goodcash?
 

Vilken ränta får jag hos Goodcash?
 

Hur lång återbetalningstid kan jag välja hos Goodcash?
 

Vilka krav gäller för att låna hos Goodcash?
 

Hur hög är uppläggningsavgiften hos Goodcash?
 

Vilken administrationsavgift har Goodcash?
 

Vilka dröjsmålsavgifter tillkommer hos Goodcash?
 

Kan man låna hos Goodcash med betalningsanmärkningar?
 

Erbjuder Goodcash direktutbetalning?
 

Företagsinformation

FöretagsnamnGoodcash
Org.nr.556201-4208
Tel.nr.0317554100
E-mail[email protected]
Adress
Postnr.101 23
OrtStockholm

Öppettider

Måndag08:00 – 16:00
Tisdag08:00 – 16:00
Onsdag08:00 – 16:00
Torsdag08:00 – 16:00
Fredag08:00 – 16:00
LördagStängt
SöndagStängt

Krav

Du måste vara minst 20 år gammal

Du måste vara folkbokförd i Sverige

Avgifter

Aviavgift

0 kr/mån

En periodisk avgift som täcker administrativa kostnader för att skicka fakturor eller betalningsunderlag till låntagaren. Denna avgift kan ofta undvikas genom att aktivera autogiro eller e-faktura.

Uppläggningsavgift

0 kr

En engångsavgift som täcker kostnader för handläggning av låneansökan och kreditprövning av låntagaren.

Förlängningsavgift

Kostnad för att förlänga lånets löptid.

Dröjsmålsränta

29,00 %

Ränta som debiteras vid dröjsmål med betalning. Vissa långivare debiterar ingen ytterligare ränta, medan andra debiterar ett särskilt räntepåslag på det belopp som har förfallit till betalning.

Påminnelseavgift

60 kr

Kostnad för utskick av betalningspåminnelse.

Förseningsavgift

Kostnad för upprättande av amorteringsplan om lånet inte kan återbetalas i tid.

Kundomdömen

Ingrid

     
2023-10-18
Sällan jag tar mig tid att skriva omdömen, men kände mig ändå tvungen att lägga in ett gott ord för Goodcash efter min upplevelse. Riktigt bra ränta, tydligt och inga konstigheter.

Torgny

     
2023-12-27
Bra!

Emla

     
2024-01-04
Låg ränta jämfört med andra snabblån jag tagit. Mycket nöjd.

Matte

     
2024-01-05
Goodcash har varit en riktig fullträff för mig! Allt gick snabbt och smidigt. Viktigast av allt inga dolda avgifter, har haft några tidigare dåliga erfarenheter med det vid smslån...

Larsson

     
2024-01-07
Ok ränta, direktutbetalning, i mina ögon ett helt okej snabblån.

S.D

     
2024-02-04
Relativt låg ränta, tydligt och enkelt.