Bakgrundsbild
Loanbuddy

Cashbuddy

3,0 av 5
Ränta
29,55 %
Belopp
5 000 – 25 000 kr
Effektiv ränta
33,85 % 
Löptid
1 år – 6 år
Uppläggningsavg.
0 kr
Utan UC
Ja
Aviavgift
0 kr/mån
Betalningsanm.
Accepteras
Direktutbetalning
Nej

Räkneexempel: 25.000 kr på 5 år. Bunden årsränta: 26,05 %. Effektiv årsränta: 29,40 %. Månadskostnad: 749 kr (60 ggr). Totalt att återbetala: 44.955 kr. (Uppdaterat 2018-09-01).

Betyg

Ränta

2,7 av 5

Den lägsta räntan som kan erbjudas hos Cashbuddy är medelhög; som lägst 29,55 %. Cashbuddy tillämpar en fast ränta. Dina möjligheter att påverka räntan är således begränsade.

Små belopp

4,0 av 5

Lånar du små belopp med en kort löptid hamnar den effektiva räntan på en genomsnittlig nivå.

Avgifter

5,0 av 5

Cashbuddy har ingen uppläggningsavgift och ingen aviavgift.

Krav

4,8 av 5

Vi känner inte till några inkomstkrav för att få låna pengar hos Cashbuddy. Även låntagare med betalningsanmärkningar kan få låna hos Cashbuddy. Däremot accepteras inte skulder hos Kronofogden. Åldersgränsen för att få låna hos Cashbuddy är 20 år, vilket är en något högre gräns än hos andra långivare.

Kundservice

1,3 av 5

Kundservice hos Cashbuddy har öppet i genomsnitt 7 timmar på vardagar. Kundservice har dock inte öppet på helger. Cashbuddy erbjuder inte direktutbetalning. Som mest kan du ansöka om att få låna 25 000 kr

Mer om Cashbuddy

Cashbuddy AB är en svensk långivare som erbjuder snabblån. De tillhandahåller lån på 5 000 – 25 000 kr med valbara återbetalningstider som sträcker sig från 1 år – 6 år . Som låntagare har du dock alltid möjlighet att delvis eller helt avbetala lånet i förtid utan extra kostnader. Cashbuddy har tillhandahållit finansiella tjänster sedan 2006 och företaget ägs av JSM Capital AB.

Lånevillkor

Lånen från Cashbuddy har en bunden årlig ränta på 29,55 %. De har inga uppläggnings- eller månadsavgifter, vilket gör deras prissättning transparent och relativt låg jämfört med många andra snabblån. Cashbuddys lån är så såkallade annuitetslån, vilket innebär att lånens månadskostnad är konstant. Låntagare betalar alltså samma belopp varje månad under hela lånets löptid.

Ansökan

Att ansöka om ett lån hos Cashbuddy sker digitalt på deras hemsida och identifiering görs via BankID. Vid ansökan görs en automatiserad kreditbedömning och en kreditupplysning via UC. Ansökningen är enkel och du får besked direkt. Pengarna betalas sedan ut inom 48h från att din anökan godkänts.

Innan du ansöker

De grundläggande kraven för att ansöka om lån hos Cashbuddy innefattar en minimiålder på 20, en inkomst, och att inte ha aktiva skulder hos Kronofogden. Varje ansökan bedöms individuellt, med fokus på låntagarens nuvarande ekonomiska situation. De accepterar även låntagare med betalningsanmärkningar.

Kundservice och Informationssäkerhet

Cashbuddy prioriterar kundservice och säkerhet. De erbjuder stöd via olika kanaler och säkerställer att all information hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Kundtjänsten är dock endast tillgänglig på vardagar.

Sammanfattning av Cashbuddy

Cashbuddy erbjuder snabblån med tydliga villkor och en ansvarsfull utlåningsprocess. Genom att bedöma varje ansökan individuellt och tillhandahålla lån utan dolda avgifter, har de blivit en uppskattad aktör på den svenska snabblånsmarknaden.

Vanliga frågor

Hur mycket kan jag låna hos Cashbuddy?
 

Vilken ränta får jag hos Cashbuddy?
 

Hur lång återbetalningstid kan jag välja hos Cashbuddy?
 

Vilka krav gäller för att låna hos Cashbuddy?
 

Hur hög är uppläggningsavgiften hos Cashbuddy?
 

Vilken administrationsavgift har Cashbuddy?
 

Vilka dröjsmålsavgifter tillkommer hos Cashbuddy?
 

Kan man låna hos Cashbuddy med betalningsanmärkningar?
 

Erbjuder Cashbuddy direktutbetalning?
 

Företagsinformation

FöretagsnamnCashbuddy
Org.nr.556686-9938
Tel.nr.
E-mail[email protected]
AdressLasarettsgatan 10
Postnr.432 44
OrtVarberg

Öppettider

Måndag09:00 – 16:00
Tisdag09:00 – 16:00
Onsdag09:00 – 16:00
Torsdag09:00 – 16:00
Fredag09:00 – 16:00
LördagStängt
SöndagStängt

Krav

Du måste vara minst 20 år gammal

Du måste vara folkbokförd i Sverige

Avgifter

Aviavgift

0 kr/mån

En periodisk avgift som täcker administrativa kostnader för att skicka fakturor eller betalningsunderlag till låntagaren. Denna avgift kan ofta undvikas genom att aktivera autogiro eller e-faktura.

Uppläggningsavgift

0 kr

En engångsavgift som täcker kostnader för handläggning av låneansökan och kreditprövning av låntagaren.

Förlängningsavgift

Kostnad för att förlänga lånets löptid.

Dröjsmålsränta

33,40 %

Ränta som debiteras vid dröjsmål med betalning. Vissa långivare debiterar ingen ytterligare ränta, medan andra debiterar ett särskilt räntepåslag på det belopp som har förfallit till betalning.

Påminnelseavgift

60 kr

Kostnad för utskick av betalningspåminnelse.

Förseningsavgift

0 kr

Kostnad för upprättande av amorteringsplan om lånet inte kan återbetalas i tid.

Kundomdömen

Peo

     
2024-01-05
Cashbuddy har verkligen hjälpt mig när jag behövde det som mest. Enkel process, bra priser och fantastisk service. Om någon frågar mig om ett bra ställe för snabblån, då är det Cashbuddy jag rekommenderar. Fem stjärnor, lätt!

Liv

     
2024-01-07
Blev ej godkänd...